VERZENDEN & LEVERING


Verzendkosten


Nederland


Een bestelling boven de € 75,- wordt binnen Nederland gratis verzonden. Daaronder worden € 4,95 verzend- en afhandelingskosten in rekening gebracht. Wanneer u aangeeft dat u de bestelde artikelen zelf komt ophalen hoeft u natuurlijk geen verzendkosten te betalen.


  


Buitenland


Het is mogelijk om uw bestelling buiten Nederland te laten bezorgen.


België (bestelling onder de € 150,-)   - € 8,00


België (bestelling boven de € 150,-)   - Gratis


Duitsland                               - € 12,50


Verenigd Koninkrijk                     - € 15,00


Frankrijk                               - € 15,00


Denemarken                              - € 15,00


USA                                    - € 20,00


Australië                              - € 20,00


Japan                                  - € 20,00


Overige landen                         - vanaf € 20,- Verzenden


Binnen Nederland verzenden wij uw bestelling via de pakketservice van PostNL. Uw bestelling wordt verzekerd verzonden, de extra kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden. Helaas kunnen wij geen garantie geven dat uw bestelling al de dag na bestellen aankomt, dit is in handen van PostNL. Als u de eerste keer niet thuis bent zal PostNL de volgende dag nogmaals het pakket bij u aanbieden. Wanneer het pakket beide keren niet bij u kan worden afgeleverd, krijgt u een briefje in de brievenbus dat u het pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt kunt ophalen. Het pakket blijft drie weken liggen op het PostNL afhaalpunt en wordt daarna aan ons retour gestuurd.


Bij kwetsbare producten maken wij gebruik van de verzendservice van Packs Special Care. Deze pakketdienst is gespecialiseerd in het vervoer van breukgevoelige producten. Packs Special Care levert van dinsdag tot en met zaterdag en bezorgt altijd de dag na verzenden. Zij stellen het op prijs als u bij aflevering thuis bent. Op uw werk afleveren kan natuurlijk ook. Als wij kiezen voor Packs Special Care dan nemen wij vooraf contact met u op om een afleverdag met u af te spreken. 


Levertijd


PostNL levert van dinsdag tot en met zaterdag in de meeste gevallen binnen 24 uur na verzenden. Wij proberen uw bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Heeft u na drie dagen uw pakket nog niet ontvangen, mail of bel ons en wij nemen contact op met PostNL om uit te zoeken waar het pakket zich bevindt. In enkele gevallen ontvangt u uw bestelling rechtstreeks van de fabrikant, in dat geval ontvangt u van ons een bericht.


Indien u meerdere producten bestelt waarvoor een verschillende levertijd van toepassing is dan wachten wij met verzenden van uw order tot uw bestelling compleet is. Wilt u een deel van uw bestelling toch eerder ontvangen neem dan s.v.p. contact met ons op. Wij bekijken dan of het mogelijk is alvast een deel van uw bestelling te verzenden. 


Bestelling afhalen


Het is mogelijk om uw bestelling bij ons in Lelystad af te halen. Neem dan contact met ons op via info@wannekes.nl om een afspraak te maken. U kunt voor deze optie kiezen bij “verzendmethodes” tijdens de afhandeling van uw online bestelling. Wanneer u aangeeft dat u de bestelde artikelen zelf komt ophalen hoeft u geen verzend- en afhandelingskosten te betalen.